Heatchem Oy

Sähkösaattolämmityksen asiantuntija palveluksessasi!

Heatchem Oy on erikoistunut teollisuuden ja räjähdysvaarallisten tilojen sähkösaattotuotteiden maahantuontiin/vientiin, myyntiin ja konsultointeihin.

Toimintamme perustuu yli 25 vuoden kokemukseen sähkösaattoalasta ja hyviin, pitkäaikaisiin päämiessuhteisiimme. Päämiehemme ovat pääasiassa saksalaisia ja englantilaisia.

Olemme omalta osaltamme vaikuttamassa alan kehitykseen mm. osallistumalla alan standardien laatimiseen ja siten tuotteemme täyttävät aina viimeisimmät standardit ja määräykset. 

Voitte aina kääntyä puoleemme sähkösaattoihin liittyvissä ongelmissanne, pienissä tai suurissa, sillä olemme mielellämme mukana auttamassa teitä parhaan mahdollisen ratkaisun löytämisessä.

Olemme olleet mukana myös monessa kansainvälisessä projektissa mm. Eestissä, Latviassa, Liettuassa, Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Ranskassa, Venäjällä, Italiassa, Espanjassa, Portugalissa, Indonesiassa, Kiinassa ja Thaimaassa

Loppuasiakkaitamme kotimaassamme ovat mm. Neste Oil, Stora Enso, Boliden, Fortum, UPM Kymmene, Metso, Valmet, Finavia, Fazer, Ruoka-Saarioinen, M-real, Borealis Polymers, Andritz, Foster Wheeler, Valio, Kemira Growhow, Kone, energia- ja voimalaitokset ympäri maata, laiva- ja transitokemikaaliteollisuus yms. monet muut teollisuuden haarat ja asiakkaat paikallisine urakoitsijoineen.

Haasta meidät sähkösaatto-ongelmallasi ja kysy hintojamme! Et pety hinta- ja tarjousaikakykyymme.

Heatchem Oy

Jari Laine 

 

 

 

 

 
Heatchem Oy
Niittyläntie 1 A 19
00620 HELSINKI

09-8510 0000
jari.laine@heatchem.com

asiakaspalvelu : 09.00-16.00
040-5034601
Ajankohtaista